Nieuws

Maak kennis met
Dutch Fresh Port

Geplaatst: 15 juni, 2020

Connect to grow

Dutch Fresh Port is het grootste Agro-Vers-Food cluster van Nederland. 71 procent van de Nederlandse top 50 in deze sector is hier gevestigd. Dutch Fresh Port is gebouwd op bevlogen ondernemerschap van generaties koplopers in de AgroVersFood logistiek. Het biedt groeiruimte aan succesvolle ondernemers die continu vernieuwen, slim samenwerken en duurzaam ondernemen vanzelfsprekend vinden. De nabijheid van de Rotterdamse haven en ruim arbeidspotentieel bieden een onovertroffen vestigingsklimaat.

Connect to grow is de slogan van Dutch Fresh Port. We zien de meerwaarde van samen optrekken op gebieden waar dat mogelijk is, om nóg verder te komen. Samen ondernemen, werken aan duurzaamheid, bereikbaarheid, innovatie en arbeidsmarkt en werkgelegenheid. En dat alles gericht op dat ene eindproduct waar Dutch Fresh Port bekend om is: de beste kwaliteit groente en fruit. Daaraan leveren alle ondernemers op Dutch Fresh Port hun bijdrage, of het nu om productie, verpakking, logistiek of via ondersteunende dienstverlening aan dit proces gaat.

Gebiedsteam

In de unieke samenwerking van ondernemers, overheid en onderwijs op Dutch Fresh Port werken we samen aan een meerwaarde van het gebied, waar we allemaal beter van worden.  In de bestuurlijke stuurgroep en het uitvoerende gebiedsteam zijn al deze partijen vertegenwoordigd. De uitdagingen liggen in de meest optimale bereikbaarheid en duurzame inzet van mobiliteit, een gezamenlijke duurzame energievoorziening, het opleiden en aantrekken van werknemers. Het zijn zo maar wat mogelijkheden waar we met elkaar verder vorm aan willen geven. Doet u mee?

Iedereen die onderneemt en werkt op Dutch Fresh Port is van harte uitgenodigd om mee te denken over en mee te doen aan de ontwikkelingen in het gebied. Meld je aan voor deze nieuwsbrief en dan houden we je regelmatig op de hoogte van wat er speelt in jouw directe omgeving. En doe mee met de kennissessies, word lid van de LinkedIn groep, volg ons op twitter of neem contact op via info@dutchfreshport.eu.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Mee doen met de kennissesies

Lid worden op Linkedin

Volg ons op twitter

Meer info via mail

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten