Nieuws

AGF-bedrijfsenergiescan van €10.000 winnen?

Geplaatst: 19 oktober, 2020

Deelnemers netwerkevent maken kans op AGF-bedrijfsenergiescan

Tijdens het coronaproof netwerkevent Dutch Fresh Port, what’s in it for me? op donderdag 29 oktober maken ondernemers gevestigd op Dutch Fresh Port (BT Oost, Nieuw Reijerwaard of Verenambacht) kans op een AGF-bedrijfsenergiescan ter waarde van €10.000. Aan de hand van de scan kun je tot circa 45% op je energiekosten bezuinigen.

Deze energiescan is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in het AGF-cluster op Dutch Fresh Port, gericht op import, logistiek, groothandel en dienstverlening, en biedt dus een maatwerk advies!

Voor alle bedrijven op Dutch Fresh Port die willen weten welke energiebesparing in hun bedrijf mogelijk is, geldt dat zij zich kunnen aanmelden voor deze energiescan. Zij kunnen zich aanmelden via info@dutchfreshport.eu of contact opnemen met Johan In ’t Veld via 06-51849250. Hij gaat samen met een energiespecialist met de ondernemers in gesprek.

Tijdens de bijeenkomst op 29 oktober maken alle bedrijven die deelnemen kans op een gratis bedrijfsenergiescan ter waarde van €10.000,00.

Mijlpalen, prijswinnaars en pitches

Tijdens het netwerkcongres op 29 oktober zetten we mijlpalen, prijswinnaars en nieuwkomers op Dutch Fresh Port in de spotlights. En we geven de ruimte aan interessante pitches van de Groente & Fruitbrigade, Lentiz en Loods38.

We hebben een maximum aantal deelnemers op de locatie bij Van Gelder, maar deelnemen aan de bijeenkomst kan ook online. Aanmelden kan via info@dutchfreshport.eu, je krijgt dan een link waarmee je op 29 oktober aan de bijeenkomst kunt deelnemen.

 

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten