Nieuws

Coronaproof netwerkevent Dutch Fresh Port: what’s in it for me?

Geplaatst: 19 oktober, 2020

Meld je aan! Dutch Fresh Port: what's in it for me?

DUTCH FRESH PORT – What’s in it for me?
29-10-2020, 16.00 – 18.00 uur
Hét netwerkevent voor bedrijven op BT Oost, Nieuw Reijerwaard en Verenambacht
Meld je aan voor de digitale livestream

Donderdag 29 oktober 2020 houdt Dutch Fresh Port hét netwerkevent voor bedrijven op BT Oost, Nieuw Reijerwaard en Verenambacht. Ondernemers die hier zijn gevestigd, kunnen profiteren van de voordelen van het agro/vers/food-logistieke cluster Dutch Fresh Port. De bijeenkomst vindt plaats bij Van Gelder Groente & Fruit. Deelnemen kan via de livestream, meepraten en vragen stellen kan!

Vraagt u zich af: what’s in it for me? Neem dan zeker deel aan dit gratis event. U komt te weten waar de kansen liggen, waarom dit zo’n geweldige plek is om te ondernemen en welke nieuwe interessante netwerken u kunt aanboren om van uw business een nog groter succes te maken.

Sprekers zijn gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland Adri Bom-Lemstra, bestuurders van de gemeenten Ridderkerk en Barendrecht en collega-ondernemers. We praten over duurzaamheid en mobiliteit, de nieuwste ontwikkelingen en zetten de ondernemers uit het gebied in de spotlight.

We focussen interactief op de ontwikkelingen in het gebied in duurzaamheid en mobiliteit, we staan stil bij de groen en gezond eten, het belang van samenwerken, diversificatie en innovatie en de rol van Dutch Fresh Port bij dit alles, nu en in de (duurzame) toekomst.

Meld je aan via info@dutchfreshport.eu voor deelname aan de online livestream. Je krijgt dan een link waarmee je op 29 oktober aan de bijeenkomst kunt deelnemen.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten