Nieuws

Eerste paal voor nieuwbouw Allround Cargo Handling

Geplaatst: 19 oktober, 2020

Nieuwbouw Allround Cargo Handling van start

Edwin Roos slaat eerste paal voor nieuwbouw Allround Cargo Handling

Op 30 september 2020 heeft Edwin Roos, directeur van NXR Vastgoed B.V, samen met zijn gezin de eerste paal geslagen van de nieuwbouw voor Allround Cargo Handling (ACH) op Nieuw Reijerwaard. NXR Vastgoed B.V. heeft voor het perceel een erfpachtovereenkomst getekend met de gemeente Ridderkerk. De nieuwbouw bestaat uit een warehouse met kantoren.

ACH is een logistiek dienstverlener met lucht- en zeevrachtkantoren in Ridderkerk, Rotterdam en Amsterdam. Het bedrijf is gericht op de opslag, overslag en logistiek van voedingsmiddelen en onder andere gespecialiseerd in noten en gedroogd fruit. Daarnaast zijn zij ook een keurpunt voor de nVWA. De nieuwe vestiging in Ridderkerk beslaat 26.000 vierkante meter op 4,1 hectare bouwgrond. Het gaat voornamelijk om de opslag en distributie van voedingsmiddelen. Edwin Roos verwacht dat ACH het pand medio oktober 2021 in gebruik kan nemen.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten