Nieuws

Programma en sprekers netwerkbijeenkomst 29-10-2020

Geplaatst: 26 oktober, 2020

29-10-2020, 16.00 - 18.00 uur - Krommeweg 10, Ridderkerk.

Dutch Fresh Port houdt donderdag 29 oktober de netwerkbijeenkomst Dutch Fresh Port, what’s in it for me? Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het event digitaal!

Onder leiding van dagvoorzitter Martijn de Greve gaan we een inspirerende, energieke en verrassende middag tegemoet! Met als opbrengst dat u helemaal bent bijgepraat met wat er in het gebied gaande is.

De netwerkbijeenkomst duurt van 16.00 tot 18.00 uur.

  • Opening – Door Adri Bom, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, samen met Tanja de Jonge en Arnoud Proos van de gemeente Barendrecht en Johan in ’t Veld en Thijs van den Heuvel, ondernemers op Dutch Fresh Port
  • Inspiratie – Korte film over Dutch Fresh Port
  • Duurzaam bedrijfsterrein – Met Maarten van Hamburg (Bakker Barendrecht), Nic Jooste (Immersed) en Johan in ’t Veld (VBO Fresh World)
  • Verbinding en mobiliteit – Met Freek Brilleman (BeSCOPE/Rotterdam Business School), Michel Jansen (Total Produce) en Pieter Berkman (Berkman)
  • Introductie campusvorming Dutch Fresh Port – Door Gert Kant, Lentiz
  • Start van een innovatiehub voor alle bedrijven op Dutch Fresh Port – Door Jaap Nijsse
  • De (on) mogelijkheden van een Reefer hub – Door Michiel Jak

En aandacht voor Loods38; de truckparking; het ontwikkelen van een reefer hub; uitblinkers op Dutch Fresh Port én de uitreiking van de AGF-bedrijfsenergiescan ter waarde van € 10.000,00!

Freek Brilleman

Johan in ’t Veld

Meld u via info@dutchfreshport.eu aan voor deelname aan de online livestream. U krijgt dan een link waarmee u op 29 oktober aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Deelname is gratis voor bedrijven op Dutch Fresh Port.

 

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Verbindingsweg 38
2988 CE
Ridderkerk
+31 (0) 180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten