Nieuws

Netwerkbijeenkomst Dutch Fresh Port: samen aan de slag!

Geplaatst: 30 oktober, 2020

Terugkijken op een geslaagd event

De goed bekeken netwerkbijeenkomst van Dutch Fresh Port op 29 oktober leverde veel energie op! We kijken terug op een geslaagd netwerkevent. In een coronaproof setting bij het Experiencecenter van Van Gelder boden de sprekers inspiratie en informatie aan ondernemers op Dutch Fresh PortDe organisatie is blij met de vele positieve reacties die ze na afloop van het event heeft ontvangen. En ze feliciteert Van Oers United met het winnen van de bedrijfsenergiescan ter waarde van € 10.000.

Onder leiding van dagvoorzitter Martijn de Greve opende Adri Bom, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, samen met ondernemers Johan in ’t Veld en Thijs van den Heuvel de bijeenkomst. Adri Bom noemde het cluster ‘koploper in gezondheid en geluk’ en benadrukte de ambitie voor een goede ontsluiting van het gebied. Daarna was, onder leiding van Martijn de Greve, het woord aan diverse ondernemers over de thema’s ‘duurzaam bedrijfsterrein’ en ‘verbinding en mobiliteit’. Tussendoor maakten de deelnemers kennis met Loods38, campusvorming, innovatiehub en Reefer hub.

Gedeputeerde Adri Bom tijdens het netwerkevent Dutch Fresh Port: what’s in it for me?

Het centrale thema van de bijeenkomst lag in de wens voor samenwerking op alle thema’s. Daar zal vanuit Dutch Fresh Port zeker gehoor aan worden gegeven!

Binnenkort staat het complete event online, zodat iedereen er via YouTube nogmaals inspiratie mee op kan doen.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief via info@dutchfreshport.eu

 

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten