Nieuws

VBO Fresh Port nieuwe naam ondernemersvereniging Barendrecht

Geplaatst: 08 januari, 2021

Ondernemersvereniging Barendrecht verandert naam van VBO Fresh World naar VBO Fresh Port.

Bestuurslid Johan in 't Veld, voorzitter Jan Willem van Hellemond en burgemeester Jan van Belzen brengen een toost uit op het nieuwe jaar en de nieuwe naam.

De naamswijziging, waartoe de leden al eerder hadden besloten, werd donderdagavond met de presentatie van het nieuwe logo officieel bekendgemaakt. Dat gebeurde tijdens de digitale nieuwjaarsbijeenkomst voor de ongeveer tweehonderd leden van de vereniging.

Voorzitter Jan Willem van Hellemond en bestuurslid Johan in ’t Veld van de ondernemersvereniging gaven in het bijzijn van burgemeester van Barendrecht Jan van Belzen een toelichting voor de vergadercamera. ,,De impact van Dutch Fresh Port – het cluster van bedrijventerreinen in Barendrecht (BT-Oost) en Ridderkerk (Nieuw Reijerwaard, Verenambacht) – wordt steeds groter, ook op niet-agf-bedrijven. Deze naamsverandering sluit daarbij aan en kan zorgen voor extra herkenbaarheid en draagvlak voor onze vereniging in de agf-sector.”

De ondernemersvereniging werd in 1985 opgericht als Vereniging Barendrechtse Ondernemers (VBO). In 2011 werden VBO en de vereniging van agf-ondernemers Fresh World Barendrecht samengevoegd tot één organisatie met de naam VBO Fresh World. De viering van het 35-jarig bestaan van VBO Fresh Port in 2020 ging als gevolg van de coronacrisis niet door. Dat feest wordt in 2021 gevierd, als de coronamaatregelen dat op een veilige manier toelaten.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten