Nieuws

Dutch Fresh Port zwaait politici uit

Geplaatst: 23 april, 2021

Twee belangrijke betrokkenen bij de ontwikkeling van het bedrijventerrein Dutch Fresh Port gaan een nieuwe uitdaging aan. Barbara Kathmann, wethouder in Rotterdam, is op 31 maart geïnstalleerd als Tweede Kamerlid voor de PvdA. Gedeputeerde Adri Bom van de provincie Zuid-Holland wordt vanaf 1 mei 2021 voorzitter van Glastuinbouw Nederland, het netwerk van ondernemers in de glastuinbouw. Beiden hebben met deskundigheid, enthousiasme en interesse meegewerkt aan het huidige succes van Dutch Fresh Port.

De opvolgers van Adri Bom en Barbare Kathman zijn respectievelijk Meindert Stolk die de Provinciale Staten op 7 april hebben benoemd tot gedeputeerde en Roos Vermeij, sinds 18 februari wethouder Economie, wijken en kleine kernen in Rotterdam.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten