Nieuws

Op zoek naar personeel?

Geplaatst: 23 april, 2021

Denk mee met Dutch Fresh Port Werkt!

Werknemers zijn de motor van een bedrijf. Ook op Dutch Fresh Port. Daarom starten Maarten Prins en Linda van der Windt in april 2021 met een onderzoek naar personeel en alles wat daarbij komt kijken in opdracht van Dutch Fresh Port: het project heet Dutch Fresh Port Werkt!

Maarten Prins en Linda van der Windt leggen contact met HR-managers of directeuren met HR-taken. Via deskresearch, gesprekken met belangrijke spelers in en om het gebied, interviews bij een selectie van bedrijven en een online enquête gaan zij op zoek naar de successen en knelpunten op het gebied van personeel. Met als doel om door samenwerking van bedrijven, overheid en onderwijs te werken aan oplossingen die ten goede komen aan een duurzame toekomst van de bedrijven met het juiste personeel of oplossingen op maat. Het streven is om in juni een advies uit te brengen met concrete ideeën van de bedrijven zelf.

Wat vragen we aan u?

Uw medewerking aan een interview of de enquête. Hoe meer bedrijven meewerken, hoe beter het advies past bij uw vraag!

Kort profiel:

  • Maarten Prins: Heeft een groot en relevant netwerk in de AGF (Dutch Freshport en het Westland), onderwijs, onderzoek en overheid. Hij werkt veel met ondernemers 1 op 1 als begeleider en coach, begeleidt binnen Greenport West Holland ondernemersgroepen en was voorheen adviseur van ondernemers in de agribusiness. Hij benadert vraagstukken praktisch: zorgt dat er resultaten worden geboekt die kunnen worden uitgedragen waardoor er vertrouwen ontstaat in de aanpak. Hij kan goed win-win situaties in kaart brengen en tot uitvoer brengen.
  • Linda van der Windt: heeft een groot netwerk in Zuid Holland van ondernemers, overheid en onderwijs. Ze werk nu als MKB-ambassadeur Provincie Zuid Holland  en als manager van de Rotterdamse uitdaging: maatschappelijke matchmaking. In 2019 en 2021 was zij Kwartiermaker Innovatie  bij de BAR-organisatie , werkt 7 jaar aan projecten samen met de  Hogeschool Rotterdam op het gebied van innovatie, ondernemerschap en zorg, heeft daarvoor 7 jaar bij de KVK gewerkt en was 3 jaar vestigingsmanager van een uitzendbureau. Ze kent de de Human Capital agenda Provincie ZH. Profiel: Verbinder met concrete resultaten, economisch inzicht en netwerk op provinciaal en regio niveau. Hands-on met strategische blik.

Aanmelden of meer info

Doe mee met Dutch Fresh Port Werkt. Meer informatie is verkrijgbaar bij Maarten Prins: 06-1071 55 59 en Linda van der Windt: 06-3639 70 44. Bij hen kunt u ook terecht voor uw aanmelding.

 

 

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief