Nieuws

Shareaty zoekt verse groente en fruit

Geplaatst: 23 april, 2021

Shareaty haalt voedseloverschotten op en levert deze af bij sociale restaurants.

Goedkoop eten is vaak ongezond. Daar brengt Shareaty verandering in. En daarvoor heeft ze donaties van ondernemers op Dutch Fresh Port nodig.“Groente en fruit dat in de supermarkt overblijft is vaak niet vers genoeg om door te leveren. Daarom zoeken we een partner voorin de keten die groente en fruit met enige houdbaarheid kan leveren en met regelmaat kan doneren,” vertelt voorzitter Diederik de Stoppelaar.

“Groente en fruit dat in de supermarkt overblijft is vaak niet vers genoeg om door te leveren. Daarom zoeken we een partner voorin de keten die groente en fruit met enige houdbaarheid kan leveren en met regelmaat kan doneren,” vertelt voorzitter Diederik de Stoppelaar.

Voedseloverschotten

Dankzij de inzet van vrijwilligers en mensen met een indicatie voor dagbesteding zorgt Shareaty ervoor dat voedseloverschotten een waardevolle bestemming krijgen.

De komende twee jaar wil de stichting haar impact verdubbelen. De Stoppelaar: “Dat houdt in dat Shareaty dan genoeg voedsel ophaalt voor 200.000 gezonde maaltijden op jaarbasis.”

Partner worden?

Om dat te realiseren wil Shareaty dus onder andere vers groente en fruit leveren aan sociale restaurants. Ben jij ondernemer voorin de keten die groente en/of fruit met enige houdbaarheid kan leveren? Wil jij partner worden van Shareaty en regelmatig vers groente en/of fruit doneren? Ga naar: www.shareaty.nl/klimaatakkoord en meld je aan.

Overtuig jezelf

Nog niet overtuigd? Neem een kijkje op https://youtu.be/znep3HvwZ58 en overtuig jezelf van de noodzaak.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten