Nieuws

Eerste paal ultramodern koelhuis Parsleyroad Invest

Geplaatst: 02 juli, 2021

Van links naar rechts: Gert-Jan Metselaar (Nieuw Reijerwaard), Tanja de Jonge (Nieuw Reijerwaard), Erwin Lam (Parsleyroad Invest), Rene Velthoen (R&M Forwarding), Rien van Beek (R&M Forwarding), Bjørn Carlier (Parsleyroad Invest), Mark van der Slik (R&M Forwarding), Gerard van Liempt (Parsleyroad Invest), Henk van Os (Nieuw Reijerwaard).

Woensdag 30 juni is de eerste paal geslagen van het nieuwe pand van Parsleyroad Invest aan de Peterselieweg op Nieuw Reijerwaard.

Parsleyroad Invest ontwikkelt hier een nieuw koelhuis met over meerdere lagen verdeeld in totaal 24.000 m² bruto vloeroppervlak voor huurder R&M Forwarding. De oplevering van het ultramoderne koelhuis staat eind dit jaar gepland.

 

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief