Nieuws

Samen op zoek naar vernieuwende verkeersaanpak

Geplaatst: 27 juli, 2021

Inloopmomenten voor vragen of zorgen over leefbaarheid Dutch Fresh Port

De bereikbaarheid van Dutch Fresh Port en leefbaarheid zijn nauw met elkaar verbonden. Omwonenden ondervinden met name hinder van sluipverkeer dat verkeersopstoppingen op de A15 of A16 wil vermijden.

Dutch Fresh Port gaat het komend halfjaar samen met bewoners en ondernemers op zoek naar een vernieuwende, slimme verkeersaanpak. Hieruit moeten voorstellen komen voor de verbetering van de infrastructuur en leefbaarheid van het gebied. Dit gaan we doen in twee onderzoeken: een onderzoek naar sluipverkeer, dat na de zomer start, en een onderzoek naar een mogelijke verkeersaanpak, dat afgelopen juni is gestart.

Vragen stellen
De komende maanden kan iedereen die dat wil, hierover vragen stellen of hun zorgen uiten. Dat kan nu al door Esther Nouws (Manager Leefbaarheid) te bellen of te mailen. Op de volgende dagen kunt u bij haar binnenlopen in de keet aan de Voorweg 25 voor een kop koffie:
Donderdag 29 juli: van 10.00u tot 17.00u
Donderdag 5 augustus: van 10.00u tot 17.00u
Dinsdag 10 augustus: van 10.00u tot 17.00u
Een afspraak maken hoeft niet, maar mag wel.

Save the date 16 september
Bent u de komende weken op vakantie? Geen zorgen! Op donderdag 16 september organiseren we een informatiemarkt waarop u ook met ons in gesprek kunt over leefbaarheid en beide onderzoeken. Noteer deze middag/avond alvast in uw agenda. Eind augustus volgt de uitnodiging met meer informatie.

Voor het maken van een afspraak of bij vragen kunt u Esther bereiken via de mail: esther@dutchfreshport.eu en telefonisch: 06 39 14 70 03.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten