Nieuws

Dutch Fresh Port onderzoekt interne bereikbaarheid

Geplaatst: 20 oktober, 2021

Informatiemarkt verkeersafwikkeling Dutch Fresh Port op 1 november

Omwonenden van de bedrijventerreinen Nieuw Reijerwaard en Verenambacht in Ridderkerk en BT Oost in Barendrecht kunnen zich op maandag 1 november laten informeren over een onderzoek naar verbetering van de verkeersafwikkeling in de toekomst.

De verkeersdrukte op de bedrijventerreinen van Dutch Fresh Port neemt tussen nu en 2030 toe. Dutch Fresh Port, het samenwerkingsverband van Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam, de provincie Zuid-Holland en de ondernemers in het gebied, heeft Royal Haskoning DHV gevraagd onderzoek te doen naar manieren om de interne bereikbaarheid en verkeersveiligheid te verbeteren.

In het rapport worden zeven oplossingsvarianten beschreven: van kleine verkeerstechnische aanpassingen tot extra ontsluitingen door Barendrecht en Ridderkerk. De leefbaarheid (geluidsbelasting, belevingswaarde van de omgeving en dergelijke) is in alle zeven varianten een belangrijk afwegingscriterium.

Tijdens de informatiemarkt op 1 november kunnen belangstellenden reageren op de varianten en de effecten op de leefbaarheid. De reacties van de bezoekers worden ingebracht bij de besluitvorming over de vervolgstappen op 17 november.

Belangstellenden zijn op 1 november tussen 17.00 en 20.00 uur welkom in het gebouw aan de Voorweg 25 in Ridderkerk. Men kan zich vooraf aanmelden via info@dutchfreshport.eu met opgave van het gewenst tijdslot (17.00-18.00 uur, 18.00-19.00 uur en 19.00-20.00 uur).

Uitleg over de varianten en de volgende stappen naar een verbeterde infrastructuur staat in ons bibliotheek.

Naar onze bibliotheek

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten