Nieuws

Dutch Fresh Port in BAR Talk – Week van de Duurzaamheid

Geplaatst: 21 oktober, 2021

Tijdens de Week van de Duurzaamheid vindt in Theater het Kruispunt in Barendrecht de tweede editie plaats van BAR Talk, een talkshow over Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Ook Dutch Fresh Port komt in de talkshow aan bod. Eerder deze week bezochten de kinderburgemeesters van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk het pand van Van Gelder.

Zij kregen van directeur Gerrit van Gelder uitleg over verticale teelt en kok Frank zorgde voor heerlijke vegetarische gerechten. Een professionele cameraploeg legde dit vast, waardoor de beelden te zien zullen zijn tijdens de talkshow. BAR Talk vindt op woensdag 27 oktober plaats in Theater het Kruispunt, de videoregistratie van de avond is vanaf zaterdagavond 30 oktober te zien via www.bar-talk.tv.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten