Nieuws

In 2022 gaat Dutch Fresh Port weer volop aan de bak

Geplaatst: 23 december, 2021

Ondernemers, gemeenten en provincie zetten hun schouders onder de ontwikkeling van Dutch Fresh Port

Dutch Fresh Port heeft een bijzonder jaar achter de rug. Begin 2021 hebben de ondernemers van Dutch Fresh Port, de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam en de provincie Zuid-Holland een contract ondertekend. Daarin beloven ze de komende drie jaar met bevlogen ondernemerschap hun schouders te zetten onder de ontwikkeling van Dutch Fresh Port tot een toonaangevend, duurzaam en innovatief cluster van bedrijven in de Agro, Vers & Food. De samenwerking richt zich op vraagstukken rondom bereikbaarheid, leefbaarheid, economische ontwikkeling, werkgelegenheid, onderwijs, innovatie en duurzaamheid.

Een van de hoogtepunten was het event ‘Dutch Fresh Port: Fresh Ambition’ op 4 november. Dit evenement geeft een boost om ons de komende tijd te richten op nieuwe initiatieven en verdieping te geven aan wat we in 2021 hebben ontwikkeld. De toekomst (met hyperloop), mobiliteit, bereikbaarheid, reefer hub, reststromenhub en de Dutch Fresh Port campus lonkt. Pieter Berkman gaat op een nieuwe locatie binnen Dutch Fresh Port een MobilityHUB ontwikkelen met onder andere een truckparking, reeferhub en een waterstoftankstation. Tijdens het event werd duidelijk: Dutch Fresh Port heeft fantastische potentie, als we er maar samen gebruik van maken.

Dat is dus wat ons in 2022 te doen staat.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten