Nieuws

Boost your start-up Event

Geplaatst: 12 mei, 2022

Boosting innovation and accelerating your business in Agrofood Logistics

Op het gebied van mobiliteit, circulariteit en duurzaamheid in de agrofoodlogistiek blijven veel innovatiekansen onbenut. Als wereldspeler in groente en fruit wil Dutch Fresh Port daarom start-ups verbinden aan onze mogelijkheden.

Boost your start-up

Ben je een start-up en geïnteresseerd in het versnellen van je business? Ben jij een expert in de agrofood sector? Of is jouw bedrijf geïnteresseerd in het stimuleren van innovatie door samenwerking met of investering in start-ups?

Kom dan donderdag 2 juni 2022, tussen 10.00 en 12.00 uur, naar het event Boosting Innovation and Accelerating Your Business in Agrofood Logistics bij Van Gelder groente en fruit in Ridderkerk. Dit event is onderdeel van het driedaagse Upstream Festival. Het Upstream Festival brengt start-ups, scale-ups, investeerders en corporates bijeen om toegang tot financiering, talent en nieuwe markten te bieden.

Op 2 juni brengen wij start-ups, bedrijven, investeerders en industrie-experts in de agrofood sector samen om te discussiëren over innovatieve oplossingen op het gebied van gezonde voeding, slimme (agro)logistiek en circulaire economie.

 

Gun je bedrijf een boost. Breid je netwerk uit, ontmoet andere bedrijven in deze sector en geef innovatie de ruimte.

Meedoen? Schrijf je hier gratis in voor het event Boosting Innovation and Accelerating Your Business in Agrofood Logistics – 2 juni 2022 van 10:00 tot 12:00 uur. 

Ik wil mij aanmelden

 


Met korting naar Upstream

 

Meer informatie over het Upstream Festival staat op upstreamfestival.com. Wil je het hele Upstream Festival bezoeken, schaf dan met korting een kaartje aan. Je hebt dan toegang tot alle events op Capital Day, Talent Day en Growth Day. Met de kortingscode: DUTCHFRESHPORT krijg je 15% korting op het driedaagse ticket.

Klik hier om hiervan gebruik te maken.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief