Nieuws

Kickoff campusvorming op Dutch Fresh Port

Geplaatst: 15 juni, 2022

Werven en behouden van talent

Vandaag, 16 juni, is de bijeenkomst met HR-managers en CEO’s en COO’s van bedrijven op Dutch Fresh Port over de manier waarop we met elkaar kunnen werken aan het werven en behouden van talent op Dutch Fresh Port. We bespreken een manier om gezamenlijk Dutch Fresh Port in beeld te brengen en te houden voor de doelgroep jong talent en professionals. Samen maken we het aantrekkelijk om op Dutch Fresh Port te leren en je te ontwikkelen. Volgende week doen we hiervan verslag op www.dutchfreshport.eu. In de een volgende nieuwsbrief besteden we aandacht aan alle aspecten van de campusvorming. Nu al meer weten? Neem contact op.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief