Nieuws

‘Kom sfeer proeven bij Dutch Fresh Port’

Geplaatst: 15 juni, 2022

Basis voor een campagne om jonge talenten naar het gebied en de ondernemers te trekken

De afgelopen vijf maanden heeft afstudeerstagiaire Communicatie, Ida Heintjes, onderzoek gedaan naar de personeelsschaarste bij Dutch Fresh Port. Tijdens het onderzoek heeft zij gesproken met verschillende betrokkenen bij deze uitdaging, zoals Adriaan van der Giessen en Marc Bloemendaal. Uiteindelijk is er een doelgroep gekozen waarop Dutch Fresh Port zich zal richten: de jonge talenten in de logistieke, technische of ICT-gerelateerde sector. Vervolgens is er een concept ontwikkeld met bijpassende middelen: ‘Kom sfeer proeven bij Dutch Fresh Port’. Dit concept is de basis voor een campagne om jonge talenten naar het gebied en de ondernemers te trekken. Komende week rondt Ida haar onderzoek af met daarin haar advies aan Dutch Fresh Port af. Het concept is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Astrid Aarts en Johan in ‘t Veld van Dutch Fresh Port.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten