Nieuws

Startups en AGF-industrie experts inspireren elkaar op het Upstream Festival

Geplaatst: 15 juni, 2022

Impuls aan innovatieve startups

Als onderdeel van het Upstream Festival kwamen op 2 juni verschillende startups en experts van de AGF-industrie bij elkaar. Met als doelen het verbinden van verschillende spelers in de AGF-sector en een impuls geven aan innovatieve startups.

Gebiedsmanager Gertjan Verstoep en Johan in ’t Veld trapten de ochtend af met hun visie op de mogelijkheden die Dutch Fresh Port als omgeving te bieden heeft. Daarna kregen de gasten een rondleiding door Gerrit van Gelder in het indrukwekkende Experience Center van Van Gelder groente en fruit.

Er was ruimte voor verschillende inspirerende startups om ervaringen te delen en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. Deze waren met name gefocust op het tegengaan van verspilling van groente en fruit en het faciliteren van reststromen met behulp van slimme technologie en geautomatiseerde AI-software. Het evenement is onderdeel van de Campusactiviteiten Dutch Fresh Port.

 

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten