Nieuws

Er gebeurt echt wat in Dutch Fresh Port

Geplaatst: 25 november, 2022

Ondernemers Dutch Fresh Port bijgepraat tijdens netwerkbijeenkomst

Donderdag 17 november was de drukbezochte jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemers op Dutch Fresh Port. Tijdens de bijeenkomst werden de ondernemers bijgepraat over alle ontwikkelingen in het gebied. Gert-Jan Verstoep van de gemeente Barendrecht, programmamanager van Dutch Fresh Port, heette alle aanwezigen welkom en gaf in een korte opsomming weer wat de actuele relevante ontwikkelingen in het gebied zijn. Zo was er in oktober het nieuws over een bijdrage van de MRDH van bijna € 1 miljoen voor drie ambitieuze projecten in het gebied. 

Bekijk de sfeerreportage over de netwerkbijeenkomst hier!

Cyberweerbaarheid

Johan in ’t Veld, als ondernemer betrokken bij Dutch Fresh Port, vertelde over de mogelijkheid om je bedrijf te laten onderzoeken op cyberweerbaarheid, vanuit het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport  wordt hieraan bijgedragen. Mark Verweij gaat hiervoor in samenwerking met Greenport een scan uitvoeren bij AGF-bedrijven. Geïnteresseerde bedrijven kunnen hieraan deelnemen.

Oplossingen voor mobiliteit

Lara Severin is in opdracht van de BAR organisatie recent gestart met het voeren van gesprekken met werkgevers binnen Dutch Fresh Port. Het doel van deze gesprekken is om de wensen, kansen en belemmeringen op het gebied van mobiliteit op te halen en naar praktische oplossingen te vertalen om te komen tot een duurzame collectieve mobiliteitsoplossing voor het hele gebied. Zij nodigt alle werkgevers uit hierover met haar in gesprek te gaan.

 

 

 

 

 

 

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten