Nieuws

Cyberscan beschikbaar voor bedrijven op Dutch Fresh Port

Geplaatst: 22 december, 2022

Cyberweerbaarheid staat hoog op de agenda binnen Dutch Fresh Port. Mark Verweij is in 2023 vraagbaak en contactpersoon voor dit onderwerp. Wie wil weten hoe goed zijn of haar bedrijf is beschermd tegen een cyberaanval kan met hem contact opnemen voor een cyberscan.

Dutch Fresh Port organiseert in 2023 in het kader hiervan een bijeenkomst voor IT-medewerkers over Information Sharing and Analysis Centre (ISAC). Dit is een overlegvorm over cybersecurity waarbij organisaties uit dezelfde sector gevoelige en vertrouwelijke informatie uitwisselen over incidenten, dreigingen, kwetsbaarheden en maatregelen, om op deze manier van elkaars ervaringen te leren. Meld je aan via info@dutchfreshport.eu!

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief