Nieuws

Netwerken: Ondernemersontbijt ondermijning en ontbijt VBO Fresh Port

Geplaatst: 22 december, 2022

Bij Mobility HUB Dutch Freshport (Berkman Energie Service) vond dinsdag 13 december een ondernemersontbijt van de gemeente Barendrecht plaats onder leiding van presentator Ewout Genemans. Het ontbijt vond plaats om de afronding van het succesvolle ondermijningsproject MISTRAL te vieren.

Ook vond op donderdag 8 december het ondernemersontbijt van VBO Fresh Port bij Van Gelder groente en fruit plaas. Tijdens deze goed bezochte bijeenkomst vond een mooie rondleiding in het pand van Van Gelder plaats en presenteerde Johan in ’t Veld alle ontwikkelingen op Dutch Fresh Port.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief