Nieuws

Inspiratiesessie HR-managers Dutch Fresh Port

Geplaatst: 22 december, 2022

Donderdag 9 maart, 2023

Een bijeenkomst voor HR-managers van alle bedrijven op Dutch Fresh Port. Op de agenda staan onderwerpen als personeelsvervoer, welke wetgeving komt op ons af, hoe werven en houden we talent en uiteraard het vergroten van het netwerk aan collega’s binnen het gebied.

‘Connect to grow’ is het adagium van Dutch Fresh Port. We zijn ervan overtuigd dat we samen sterker staan en verder komen. Daarom bouwen we aan het netwerk binnen het gebied, om ons sterk te kunnen profileren naar onze doelgroepen. Wat denk je bijvoorbeeld van het positioneren van Dutch Fresh Port als geweldige plek om te werken? Daarmee trekken we de aandacht van heel veel werkzoekenden en weten we het voor werknemers in het gebied aantrekkelijk te houden om hier te blijven werken. Wat is daarvoor nodig en hoe presenteren we onszelf? Zodat vacatures in het gebied niet lang open blijven staan en we waardevol talent in ons cluster behouden? Daarover gaat het op donderdag 9 maart, tijdens de inspiratiesessie voor HR-managers van bedrijven op Dutch Fresh Port.

Let op: Deze bijeenkomst is alleen voor HR-professionals van bedrijven gevestigd op Dutch Fresh Port. Aanmelden voor acquisitie tijdens deze bijeenkomst van organisaties die hier niet onder vallen wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij er ook bij?

Meld je meteen aan en dan zien we je graag op de HR meeting!

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief