Nieuws

Workshops over voedselveiligheid bij TLR International Laboratories

Geplaatst: 22 februari, 2023

TLR International Laboratories biedt gratis workshops aan over voedselveiligheid waar bedrijven op Dutch Fresh Port zich voor kunnen inschrijven. Bij elke workshop wordt ingezoomd op de betekenis van de door TLR uitgevoerde analyses voor de kwaliteit van producten.

De workshops die de komende tijd op de planning staan hebben als thema Pesticiden (28 maart, van 15:00 tot 18:00 uur) en Mycotoxinen (25 april, van 15:00 tot 18:00 uur). De workshops zijn beperkt tot maximaal 12-16 deelnemers, zodat er genoeg ruimte is om relevante vragen voor de deelnemende bedrijven te bespreken. Het doel van de workshops is naast een kennismaking een beter beeld te krijgen van wat we voor elkaar kunnen betekenen bij de borging van productkwaliteit.

Inschrijven voor deelname kan via info@tlr.nl.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten