Nieuws

HR-meeting 9 maart

Geplaatst: 17 april, 2023

HR-meeting 9 maart voor ondernemers Dutch Fresh Port

Op 9 maart 2023 was er een bijeenkomst voor HR-professionals van Dutch Fresh Port. Hier stond de samenwerking en campusvorming op Dutch Fresh Port centraal. We zetten de hoogtepunten voor je op een rij.

  • Dutch Fresh Port promoten bij vmbo’ers die op het punt staan om te kiezen, maar niet weten wat ze gaan doen. Een aantal bedrijven organiseren bezoeken vanuit scholen in het bedrijf, zo leren scholieren de bedrijvigheid op het terrein kennen. Hierin kunnen we samen optrekken en zo meer zichtbaarheid creëren.
  • In november 2023 wordt weer een jong talent dag georganiseerd; scholieren bezoeken dan bedrijven in het gebied. Hiervoor kunnen bedrijven zich aanmelden.
  • Bereikbaarheid OV voor scholieren is overdag goed te doen, ’s avonds en ’s nachts is het lastig. Daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij starttijden.
  • Eventuele samenwerking met STC om het afnemende leerlingaantal tegen te gaan. Met samenwerking kunnen leerlingen AGF-gerelateerd opgeleid worden. STC biedt een leraar bij twintig leerlingen. Marc Bloemendaal (DFP) pakt dit op.

De volgende HR meeting is op 11 mei, meld je aan via de agenda.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief