Nieuws

Dutch Fresh Port daagt startups uit: Verbeter de reeferhub en win € 2500!

Geplaatst: 21 april, 2023

Dutch Fresh Port doet dit jaar weer mee aan het Upstream Evenement! Hier komen startups, ondernemers, studenten, investeerders en beleidsmakers samen om te innoveren en positieve impact te maken op de wereld van morgen. Daarom daagt Dutch Fresh Port startups uit de uitdaging aan te gaan om innovatieve oplossingen te bedenken voor het verbeteren van de beveiliging van de reeferhub. De startup met de beste oplossing maakt kans op een prijzenpot van € 2500. 

Drugssmokkel via zeehavens is een groeiend internationaal probleem, waarbij steeds innovatievere methoden worden gebruikt. Eén van de belangrijkste drugsroutes loopt van Zuid-Amerika naar Rotterdam via groente- en fruitcontainers. Om deze risicovolle reefers te beschermen, heeft Dutch Fresh Port de reeferhub ontwikkeld. Hier kunnen reefers veilig worden gestald en aangesloten op het stroomnet.

Dutch Fresh Port is op zoek naar startups die oplossingen kunnen aandragen op het gebied van logistiek, veiligheid, digitale transacties en slimme voertuigtechnieken. Het doel is om de best beveiligde reeferhub van Europa te creëren en de risico’s van drugssmokkel te minimaliseren.

Startups die willen meedoen aan deze uitdaging kunnen zich aanmelden. De beste oplossing wint
€ 2500 en deze innovatie kan mogelijk worden toegepast in de reeferhub van Dutch Fresh Port.

Aanmelden voor deze uitdaging? Klik hier!

Algemene informatie over het Upstream Festival vind je hier.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief