Nieuws

Bijeenkomst Samenwerking bargelijn en reeferhub

Geplaatst: 17 mei, 2023

Bijeenkomst Samenwerking bargelijn en reeferhub

Op donderdag 29 juni organiseert Dutch Fresh Port het event waar we het gaan hebben over samenwerking in mobiliteit. De bargelijn en reeferhub zijn vaak in het nieuws en medewerkersvervoer is een regelmatig terugkerend thema. Hoe draagt Dutch Fresh Port bij aan slimme en betaalbare oplossingen tegen filevorming en aan een duurzame mobiliteit? Tijdens deze bijeenkomst brengen we u op de hoogte van de lopende concrete ontwikkelingen op het gebied van de bargelijndienst en de reeferhub en gaan we met elkaar in gesprek over vervoer vanaf de Maasvlakte tot aan Dutch Fresh Port. Met de binnenvaart via de Waalhaven of de containerterminal in Ridderkerk. Deze duurzame manier van vervoer zorgt voor minder kilometers over de weg, minder emissie en geluid, betrouwbare aanlevering door spitsmijding en minder chauffeurskosten. Óf via de weg middels de reeferhub waarmee we in de daluren kunnen gaan rijden.

Tijdens het event zijn we voornemens het convenant voor de bargelijndienst met de betrokken partijen te tekenen. Dit is het volledige programma:

  • Update huidige ontwikkelingen bargelijndienst en reeferhub
  • Ondernemers aan het woord: ervaringen met bargelijndienst (Danser/The Greenery/Joint Corridor) en reeferhub (DLG/Nature’s Pride) en over relevante ontwikkelingen en “constructieve” zorgen
  • Ondertekening convenant bargelijndienst (onder voorbehoud)
  • Blik op de toekomst: hoe bereiden we ons voor op de ontwikkelingen in de verslogistiek, zero-emisson, digitalisering, automatisering en hyperloop
  • Inzicht in werknemersvervoer in één oogopslag
  • De vertaling van het gebruik van de binnenvaart van strategie naar operatie: van dwingen naar belonen

U bent van harte welkom om donderdag 29 juni aanwezig te zijn deel te nemen. Indien u aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief