Nieuws

Bijeenkomst HR-professionals Dutch Fresh Port

Geplaatst: 06 juni, 2023

Donderdag 15 juni van 15:00 tot 17:00 uur, Van Gelder groente en fruit

Donderdag 15 juni is de HR-meeting bij Van Gelder groente en Fruit. Na inmiddels twee succesvolle bijeenkomsten, die vooral gingen om kennismaken en ervaringen uitwisselen, gaan we op 15 juni concreet in op enkele punten die we gezamenlijk op kunnen pakken.

We bespreken de invulling van de gezamenlijke banenmarkt en talentdag, gepland op vrijdag 13 oktober. Zet deze datum ook alvast in je agenda, als je als bedrijf wilt deelnemen aan deze dag!

Ook presenteren we een concept van aanpak om studenten te benaderen en te motiveren om kennis te maken met een carrière in de AGF-logistiek. Vanuit Dutch Fresh Port nemen we initiatief om vmbo-studenten tijdig te benaderen, voordat zij een keuze maken voor een vervolgopleiding. We horen graag van de bedrijven van Dutch Fresh Port welke wensen en ideeën zij hiervoor hebben.

Haak jij ook aan bij de ontwikkeling van Dutch Fresh Port op het gebied van werkgelegenheid en campusontwikkeling? Meld je aan voor ded HR-bijeenkomst op 15 juni! Tot dan.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten