Nieuws

HR-meeting: Nieuwe impuls voor werving mbo-studenten

Geplaatst: 13 juli, 2023

Vanuit Dutch Fresh Port willen we het aantal mbo studenten in agro/vers/food-logistieke opleidingen in de regio vergroten. In de komende periode werken we aan een aanpak om vmbo-scholieren te interesseren voor deze opleidingen.

Tijdens de meeting met HR-managers op 15 juni jl. bespraken we wat de meest effectieve manier is voor het werven van vmbo-scholieren, en hoe we hen in aanraking kunnen laten komen met het cluster. Deze doelgroep is belangrijk: zij zijn de nieuwe generatie studenten op het mbo in de regio en toekomstig medewerkers van bedrijven op Dutch Fresh Port. Door de bedrijven gezamenlijk te presenteren, verwachten we meer studenten te interesseren voor een opleiding die aansluit op de banen bij Dutch Fresh Port.

We werken hierbij samen met de onderwijspartners op Dutch Fresh Port.

Tijdens de HR-meeting kwam ook de mobiliteitscan aan bod. Deze wordt gratis ter beschikking gesteld aan bedrijven om zo de eigen vervoersmogelijkheden te optimaliseren.

Wil je het volledige verslag van de bijeenkomst met HR managers ontvangen? Mail dan naar info@dutchfreshport.eu.

De volgende HR-meeting vindt plaats op donderdag 24 augustus van 12:00 tot 14:00 uur inclusief lunch. Een onderwerp dat op de agenda staat is marketing en wervingsmogelijkheden voor bedrijven op de vernieuwde website van Dutch Fresh Port. Meld je hier aan.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten