Nieuws

Gratis scan medewerkersvervoer voor bedrijven

Geplaatst: 13 juli, 2023

Samen op weg naar het meest duurzame agro/vers/food-cluster van Europa. Dat is waar de ondernemers van Dutch Fresh Port voor staan. Slim nadenken over personeelsvervoer kan daar aan bijdragen! 

Met het klimaatakkoord zijn er een aantal zaken die (grote) werkgevers verplicht zijn om te doen. Zij moeten CO2 uitstoot van werknemersvervoer reduceren. Daarom geldt vanaf 1 januari 2024 een rapportageplicht over woon-werk en zakelijk verkeer van medewerkers. De registratiplicht en bijbehorende rapportageplicht zijn jaarlijks terugkerende verplichtigen.

Er is een oplossing voor de bedrijven op Dutch Fresh Port om in gezamenlijkheid te kijken naar oplossingen voor personeelsmobiliteit. Zuid-Holland Bereikbaar heeft een gratis mobiliteitsscan gemaakt. In deze scan worden de postcodes van de medewerkers geüpload en kan er gekeken worden hoeveel procent met de auto, fiets, OV of anders naar het werk komt. Ook geven de cijfers inzicht, je kunt via de scan heel gemakkelijk zien wat voor effect het heeft als meer medewerkers met OV gaan reizen bijvoorbeeld, in hoeverre dat invloed heeft op de CO2-uitstoot.

Alle bedrijven op Dutch Fresh Port kunnen aan de scan meedoen. Ben je geïnteresseerd, mail dan naar: Johan in ’t Veld (johan@dutchfreshport.eu) of Niels Verduijn (N.Verduijn@bar-organisatie.nl).

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten