Nieuws

Gratis advies van Zakelijk Energieloket Ridderkerk over energiekosten? Meld je aan!

Geplaatst: 22 september, 2023

Hoe kan ik besparen op mijn energiekosten? Hoe word ik minder afhankelijk van aardgas? Hoe voer ik het uit en wat kost dit allemaal? Allemaal vragen die wellicht spelen. Het Zakelijk Energieloket Ridderkerk en Zakelijk Energieloket Barendrecht helpen ondernemers graag op weg met onafhankelijk advies en begeleiding.

De gemeenten Ridderkerk en Barendrecht bieden (gratis) begeleiding op het gebied van verschillende onderwerpen. Dit gaat van een oriƫnterend adviesgesprek over het (verder) verduurzamen van je bedrijfspand tot een energiebespaarscan. Meer informatie hierover? Klik hier voor de gemeente Ridderkerk, en hier voor de gemeente Barendrecht.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief