Nieuws

Vanaf 2 oktober betere busdienst voor bedrijven: ontlast het wegennet op en rondom Dutch Fresh Port

Geplaatst: 28 september, 2023

Foto: Rick Keus

Vervoerbedrijf RET heeft wijzigingen van de busdienstregeling doorgevoerd. Veel bussen rijden sinds 2 oktober doordeweeks weer vaker, of rijden weer de volledige route.

Dat is ook goed nieuws voor Dutch Fresh Port. De bereikbaarheid van de bedrijven voor werknemers uit de regio wordt hiermee vergroot. En het wegennet op en rondom Dutch Fresh Port wordt hiermee ontlast.

Vanaf 2 oktober biedt lijn 146 een extra vroege rit om 5:33 uur van Rotterdam-Zuidplein naar Ridderkerk en een extra late rit om 0:14 uur van Ridderkerk-Drievliet naar Zuidplein. Deze lijn heeft twee haltes aan de Verbindingsweg (Van der Valk Hotel Ridderkerk en Bieslookweg). Voor veel bedrijven op Dutch Fresh Port sluit deze aangepaste dienstregeling beter aan bij de verschillende dienstwisselingen. Deze aanpassing is onder meer het resultaat van afstemming tussen Picnic (gevestigd op Nieuw Reijerwaard) en de RET.

Vanaf 2 oktober rijdt lijn 187 (Zuidplein-Nieuw Reijerwaard) weer de volledige route, inclusief halte Peterselieweg. Deze lijn heeft ook haltes aan o.a. Donk, Zuideinde, NS-station Barendrecht, Ziedewij, Koopliedenweg en Handelsweg.

Meer informatie is te vinden op https://www.ret.nl/home/reizen/dienstregeling/aangepaste-dienstregeling.html

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief