Nieuws

Koninklijke Euser wint TVM Award Veilig Transport 2023

Geplaatst: 10 oktober, 2023

Op zaterdag 30 september won Koninklijke Euser de TVM Award 2023 in de categorie Veilig Transport. De TVM Award Veilig Transport wordt toegekend aan een onderneming die vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid dit jaar een positieve bijdrage heeft geleverd aan de transportveiligheid op het gebied van preventie. De prijs werd uitgereikt op het TT Circuit in Assen.

Koninklijke Euser won de prijs door met een data- en mensgedreven aanpak het schadedossier van de organisatie te verbeteren. Met behulp van een dashboard in PowerBi zijn er nieuwe inzichten opgedaan in de schades. Met deze inzichten zijn de Teammanagers het gesprek aangegaan met de chauffeurs om samen na te denken hoe schades in de toekomst kunnen worden voorkomen.

De jury beoordeelde deze verbetering als ‘een verfrissende manier om een schadepreventieproject op te zetten’.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief