Nieuws

Doe mee met de Talentdag in november en december!

Geplaatst: 12 oktober, 2023

Ontdek en inspireer nieuwe talenten! In november en december dit jaar zullen nieuwsgierige leerlingen uit het voortgezet onderwijs en (v)mbo weer bedrjiven verkennen! We nodigen bedrijven uit om deel te nemen en hun deuren open te zetten, om de leerlingen voor te lichten en te inspireren over de sector, baankansen, de impact die we maken en het veelbelovende perspectief.

Meerdere bedrijven hebben al hun deuren geopend en geven een korte rondleiding en voorlichting van ongeveer 2 uur, maar we juichen meer bedrijven toe om zich aan te sluiten. Laten we samen het bedrijvencluster van Dutch Fresh Port in de schijnwerpers zetten en een mooie ervaring bieden aan deze toekomstige professionals.

Meer info en aanmelden via info@dutchfreshport.eu

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief