Upstream Festival

Voor bedrijven die graag in aanraking komen met startups is Upstream een interessant netwerkevenement. Van dinsdag 23 t/m donderdag 25 mei komen ondernemers, investeerders en vooruitstrevende bedrijven samen om te verbinden, kennis te delen en innovaties te creëren. Dutch Fresh Port is aanwezig op het festival en organiseert tijdens een van deze dagen activiteiten. Meer informatie en informatie over aanmelden voor dit evenement volgt.
Kijk voor alle informatie over Upstream Festival op de website: Upstream Festival 2023 | Connecting Change Makers

TLR International Laboratories biedt gratis workshops aan over voedselveiligheid waar bedrijven op Dutch Fresh Port zich voor kunnen inschrijven. Bij elke workshop wordt ingezoomd op de betekenis van de door TLR uitgevoerde analyses voor de kwaliteit van producten.

De workshops die de komende tijd op de planning staan hebben als thema Pesticiden (28 maart, van 15:00 tot 18:00 uur) en Mycotoxinen (25 april, van 15:00 tot 18:00 uur). De workshops zijn beperkt tot maximaal 12-16 deelnemers, zodat er genoeg ruimte is om relevante vragen voor de deelnemende bedrijven te bespreken. Het doel van de workshops is naast een kennismaking een beter beeld te krijgen van wat we voor elkaar kunnen betekenen bij de borging van productkwaliteit.

Inschrijven voor deelname kan via info@tlr.nl.

Op woensdag 12 april organiseert Dutch Fresh Port in samenwerking met VBO Fresh Port en Greenport WH een meeting over cyberweerbaarheid in Barendrecht.

Cyberweerbaarheid staat hoog op de agenda binnen Dutch Fresh Port. 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van een cyberaanval en dat is niet zonder financiële gevolgen. Een goede digitale beveiliging is dus van groot belang. Tijdens de meeting over cyberweerbaarheid gaan we uitgebreid in op dit onderwerp.

Scroll omlaag om de komende evenementen van Dutch Fresh Port te zien. De volgende activiteiten staan op de planning:

12 april:                  Meeting cyberweerbaarheid
25 april:                 Workshop Mycotoxinen (TLR International Laboratories)
11 mei:                    Meeting HR-professionals
23 t/m 25 mei:       Upstream Festival

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten