Mobiliteit

Duurzaam personenvervoer

We willen dat werknemers zich op een duurzame en efficiënte manier tussen woonplaats en werkplek verplaatsen. Daarvoor is duurzaam personenvervoer nodig. Openbaar vervoer, deelmobiliteit en de MobilityHUB bieden kansen om dat te realiseren.

Hoe komt mijn personeel veilig en (liefst ook) duurzaam op de werkplek en weer terug naar huis? Veel bedrijven op Dutch Fresh Port kampen met deze vraag. Natuurlijk kan elk bedrijf zijn eigen wiel proberen uit te vinden. Maar Dutch Fresh Port ziet woon-werkverkeer van medewerkers als een gezamenlijke opgave. Een probleem dat vraagt om een gemeenschappelijke oplossing, bijvoorbeeld met het gezamenlijk investeren en plannen van deelfietsen, -scooters en/of e-shuttles.

Interesse (op)gewekt?

Wilt u brainstormen over wat er speelt, waar u tegenaan loopt en wat volgens u een goede oplossing zou kunnen zijn om duurzaam personenvervoer te stimuleren? Graag!

Wij helpen je verder

Wilt u concreet aan de slag met een van de kansen, bent u benieuwd naar een doorrekening voor uw onderneming of heeft u ideeën hoe wij gezamenlijk de kansen kunnen realiseren, dan zetten wij graag met u de volgende stap.

Johan in ’t Veld Duurzaamheidscoach +31 (0)6 518 492 50 j.intveld@fieldvision.eu
Bart van der Vegte Duurzaamheidscoach +31 (0)6 111 198 62 vegte@nieuwreijerwaard.eu

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten