Thermische energie

Efficiëntere koeling

Is uw bedrijfsgebouw toe aan renovatie of bent u van plan uw koelinstallaties te vervangen? Dan is dit het perfecte moment om efficiënte koelsystemen te installeren. Dit levert gemiddeld 15% efficiëntiewinst op.

De koeling van veel koelhuizen is gedateerd en bevat vaak nog synthetische koudemiddelen. Renovatie van het koelsysteem zit daarom bij veel ondernemers in de pijpleiding. Dit biedt mogelijkheden voor een efficiënter systeem. Vaak kan met een minimale investering al een vele malen efficiënter systeem worden aangelegd. Afhankelijk van de gewenste temperaturen kan gemiddeld 15% efficiëntiewinst worden behaald.

De best presterende koelinstallatie zijn nauwkeurig ingepast qua vermogen en temperaturen. Onnodig op- en afschakelen wordt hierdoor voorkomen. Dit komt de prestatie van de installatie ook nog eens ten goede.

Bij selectie van een nieuw systeem kunnen ondernemers meteen meenemen hoe de restwarmte van de installatie kan worden benut voor verwarming van gebouwen, regeneratie van een WKO systeem of ontvochtiging.

Interesse (op)gewekt?

Wij begeleiden u graag bij uw vraag naar efficiëntere koeling.

Download rekenvoorbeeld

Wij helpen je verder

Wilt u concreet aan de slag met een van de kansen, bent u benieuwd naar een doorrekening voor uw onderneming of heeft u ideeën hoe wij gezamenlijk de kansen kunnen realiseren, dan zetten wij graag met u de volgende stap.

Johan in ’t Veld Duurzaamheidscoach +31 (0)6 518 492 50 j.intveld@fieldvision.eu
Bart van der Vegte Duurzaamheidscoach +31 (0)6 111 198 62 vegte@nieuwreijerwaard.eu

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten