Duurzame energie

Energiescan

Ondernemers op Dutch Fresh Port kunnen gebruikmaken van de energiescan. Aan de hand van de uitkomsten kunnen zij tot 45% op hun energiekosten besparen. De scan richt zich op import, logistiek, groothandel en dienstverlening in het AGF-cluster. Het resultaat is een advies op maat.

Energie besparen is altijd goed, want als ondernemer wil je nu eenmaal geen onnodige kosten maken. Dutch Fresh Port heeft contact met De Energieke Regio. Die maakt een vrijblijvende energiescan waarbij ze uw bedrijf op circa vijftig punten doorlicht. Op basis daarvan doen ze  aanbevelingen voor investeringen en geven ze duidelijkheid over de terugverdientijd. Als ondernemer krijgt u een objectieve beoordeling van alle onderdelen rondom energiegebruik, zoals zonlichttoelating, HR-plus ramen, ledverlichting, zonnepanelen of afstellen van verwarming. De scan geeft inzicht in quick wins, waarin oplossingen zijn opgenomen met 3, 5 of 6 jaar terugverdientijd. Ook zijn er snelle oplossingen met een directe opbrengst, zoals het vervangen van halogeenlampjes door ledverlichting. Dat is een snelle manier om energiebesparing door te voeren.

Interesse (op)gewekt?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij helpen je verder

Wilt u concreet aan de slag met een van de kansen, bent u benieuwd naar een doorrekening voor uw onderneming of heeft u ideeën hoe wij gezamenlijk de kansen kunnen realiseren, dan zetten wij graag met u de volgende stap.

Johan in ’t Veld Duurzaamheidscoach +31 (0)6 518 492 50 j.intveld@fieldvision.eu
Bart van der Vegte Duurzaamheidscoach +31 (0)6 111 198 62 vegte@nieuwreijerwaard.eu

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten