Nieuws

Reservering

Geplaatst: 02 december, 2019

A Reservering

  • Kosten: 2,5% van de koopsom. Deze kosten worden later verrekend met de koopsom. Ze worden niet terugbetaald indien de ontwikkeling niet doorgaat.
  • Termijn van maximaal 6 maanden, of langer als het onherroepelijk worden van de omgevingsvergunning op zich laat wachten.

Indien aan het einde van de voorreserveringsperiode nog steeds alle lichten op groen staan, wordt een reserveringsovereenkomst opgesteld. Ook de reserveringsovereenkomst wordt voorgelegd aan u en aan het DB. Ook hiervoor geldt dat er een afspraak wordt ingepland om de reserveringsovereenkomst te ondertekenen.

B Uitwerking

Gedurende de reserveringsperiode krijgt u de gelegenheid om uw plannen definitief te maken tot een zogenaamd definitief ontwerp (DO). Naast de verdere concretisering van uw plannen maken we afspraken over de planning, de concrete invulling van deelname aan parkmanagement, sociale ambitie en (duurzame) energie.

C Omgevingsvergunning

Vervolgens kunt u de omgevingsvergunning aanvragen bij de gemeente Ridderkerk. De gebruikelijke termijn voor het verlenen van een omgevingsvergunning is acht weken. Binnen die acht weken kan het bevoegd gezag beslissen de termijn eenmalig met zes weken te verlengen.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten