Nieuws

Voorreservering

Geplaatst: 02 december, 2019

A Voorreservering

  • Kosten: afhankelijk van kavelgrootte en termijn van voorreservering, startend bij € 10.000,- excl btw. Deze kosten worden later verrekend met de koopsom. Ze worden niet terugbetaald indien de ontwikkeling niet doorgaat.
  • Termijn van maximaal 6 maanden.
  • 1 voorreservering per klant en per kavel.

Als u zich kunt vinden in de aanbieding, stellen wij een voorreservingsovereenkomst op. Deze wordt zowel voorgelegd aan u als aan het Dagelijks Bestuur (DB). Indien beide partijen akkoord zijn, wordt een moment ingepland voor ondertekening van de voorreservering.

B Uitwerking

In de zes maanden na ondertekening van de voorreservering heeft u de gelegenheid de plannen verder uit te werken. Wij geven daarvoor de benodigde handvatten mee. In deze periode zullen regelmatig overleggen plaatsvinden over uw bouwplannen met onder andere het technisch team, de jurist van de GRNR en met ENGIE (onze concessiehouder voor energie). Uw voorlopig ontwerp (VO) legt u alvast voor aan de gemeente Ridderkerk in een vooroverleg.

Alle berichten uit Dutch Fresh Port

Contact

Postadres GR Nieuw Reijerwaard Postbus 4010 2980 GA Ridderkerk info@dutchfreshport.eu
Bezoekadres GR Nieuw Reijerwaard Voorweg 25
2988 CG
Ridderkerk
+31 (0)180 2000 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws op Dutch Fresh Port? Aanmelden voor de nieuwsbrief

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten