De wereld van slimme doeners
Elke dag werken onze slimme doeners aan een gezonde maaltijd op jouw bord.
Talenten op het gebied van logistiek, data, productie, automatisering, marketing zijn bezig met gezond voedsel voor jou en je buren. Durf jij je handen uit de mouwen te steken en je gezonde verstand te gebruiken? Van de kas naar de supermarkt en naar jouw bord is de carrière stap voor slimme doeners. Maak kennis met onze verschilmakers! En stap in de wereld van Dutch Fresh Port, de meest gezonde leverancier van Europa.
 • Tim van The Greenery
  ,,Toen ik nog op school zat, wilde ik graag bij de marechaussee, om misschien later zelfs beroepsmilitair te worden. Maar ja, door die knieblessure moest ik de opleiding staken. En zo kwam ik in de logistiek terecht.’’
 • ACH
  Noël en Mike van Allround Cargo Handling
  "Iedereen die wil werken, kan hier wat vinden. Er heerst hier een goede mentaliteit. De sfeer is direct, niemand is hier op z’n mondje gevallen. En wie initiatieven neemt, kan hier veel bereiken."
 • Erik Jan van Bakker Barendrecht
  Erik-Jan van Bakker Barendrecht
  “Werken met vers is gewoon gaaf! Er kan zoveel gebeuren met een natuurproduct, en alles heeft gevolgen voor de goederenstroom. Dat maakt mijn werk zo dynamisch. Echt geen enkele dag is hetzelfde.”

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.