Erik-Jan, teamleider logistieke planning bij Bakker Barendrecht
"Het leuke bij Bakker is de diversiteit. Geen dag is hetzelfde en je hebt continu uitdagingen, met daarbij de vrijheid ze op jouw manier op te lossen. Je moet behoorlijk flexibel zijn: je mooie plan kan om allerlei redenen niet uitkomen, en je kijkt altijd meteen hoe je dat volgende keer kan voorkomen."
Erik Jan van Bakker Barendrecht

“De afdeling logistieke planning zorgt ervoor dat alle goederen op het juiste moment naar onze klanten uitgeleverd kunnen worden. Ik houd me bezig met de inkomende goederen- en fuststroom: er moet een flow zijn met de uitgaande stromen, zodat er niets vastloopt en alles vers het pand verlaat. Mijn rol is daarnaast de processen te blijven verbeteren. We zijn een verbindende factor: we leveren informatie aan andere afdelingen, zodat we met elkaar de doorstroom optimaal houden.

Werken met vers is gewoon gaaf! Er kan zoveel gebeuren met een natuurproduct, en alles heeft gevolgen voor de goederenstroom. Dat maakt het heel dynamisch. Ik vind het daarnaast fijn om te verbinden, en van ‘hij’ en ‘zij’, naar ‘wij’ te gaan. Dat kan ik goed kwijt, want je moet hier echt samenwerken. De mooiste dagen zijn die waarop ik daar iets aan toe heb kunnen voegen. De vraag is altijd: hoe kunnen we het morgen beter doen.”

 

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.