Medewerker Verslogistiek (BBL 2 niveau, in company)
Lentiz | Cursus & Consult
 • Interessegebied
  • Logistiek
 • Type onderwijs
  • Cursus
  • Opleiding
 • Taal
  • Nederlands
 • Bedrijf
  • Lentiz | Cursus & Consult
  • 1 september 2024
Lentiz samen leren en groeien

Medewerker Verslogistiek

Wil jij werken in de wereld van de Verslogistiek?
Ben je geïnteresseerd in een functie binnen de Verslogistiek of werk je al in de Verslogistiek? Deze diverse logistieke opleiding legt de nadruk op het logistieke proces van inslag, opslag en uitslag. Daardoor ben je goed inzetbaar in Dutch Fresh Port. Ook in andere regio’s kun je goed terecht met de opleiding. Met deze opleiding zijn er dus veel mogelijkheden voor jou. De (inter)nationale handel in verse producten is altijd in beweging.

De doelgroep van dit maatwerk traject zijn: Huidige medewerkers; deze opleiding is gericht op medewerkers actief in de wereld van verslogistiek.

Inhoud
Je leert verse producten laden, lossen en opslaan. Dat gebeurt vaak met de heftruck, waar je in de opleiding ook een diploma voor kunt halen. Je leert precies hoe je daarbij de kwaliteit van de verse producten het beste kan behouden. Gedurende de opleiding krijg je uitgebreid kennis over de versproducten waarmee je later zult werken. Je kunt veilig en gezond werken, maar ook heb je oog voor de veiligheid van het eigen werk en de werkomgeving. Je maakt veel gebruik van digitale middelen zoals scanners. Je ben zeer vertrouwd met het magazijn waarin je elke dag werkzaam bent. Je doet metingen van machines en apparatuur in de koelloods waar verse producten worden opgeslagen. De opleiding vindt meestal plaats op je bedrijf. Hier leer je hoe je verse producten in het warehouse ontvangt, opslaat en voor transport weer klaarzet. Je weet precies hoe het bewerken en verpakken van producten in zijn werk gaat. Na het afronden van de opleiding Medewerker Verslogistiek, ben je klaar voor de toekomst!

Aanpak
Ben je als bedrijf geinteresseerd om meerdere medewerkers deze opleiding aan te bieden? Neem dan contact op, we bespreken op welke wijze we deze opleiding het beste kunnen laten aansluiten op de praktische werksituatie. Ben je als medewerker geïnteresseerd? Aarzel niet om te bellen. Er zijn verschillende mogelijkheden om aan te haken bij bestaande trajecten.

Duur traject
2 jaar, 200 uur.

Vooropleiding
Mbo 1 of vmbo-basisberoepsgerichte leerweg (vmbo-bb)

Kosten
Afhankelijk van de groepsgrootte. Neem contact op voor een indicatie.

Diploma 
De BBL-opleiding (entree assistent logistiek met crebo 25743) wordt afgerond met een mbo-diploma. In de opleiding worden naast de logistieke vakken ook Nederlands, Rekenen en Loopbaan & Burgerschap aangeboden.

Meer informatie?
Meer weten over deze opleiding,  stuur een e-mail naar Cursus-consult@lentiz.nl. Of stel je vraag via het onderstaande contactformulier.

 

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Contactformulier

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.