Aanmelding geopend voor Top Academie Dutch Fresh Port
13 juni 2024
De voorbereidende werkzaamheden van de Top Academie op Dutch Fresh Port zijn in volle gang. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden om zo de eerste stagiaires van de Top Academie te ontvangen. Samen met Kobus P&O, Praktijkscholen, Dutch Fresh Port en Learn to Work is het initiatief opgezet.
Top Academie

Wat is de Top Academie? 

In de Top Academie staat een onderwerp centraal: de werkomgeving als leslokaal. Geef lokale jongeren die op de praktijkschool zitten de kans zich te ontwikkelen tot vakmensen in de verslogistiek.

De Top Academie biedt een leer- en werkplek voor leerlingen tussen 16 en 18 jaar zonder werkervaring, afkomstig van verschillende praktijkscholen uit de regio. De lessen zijn 1 dag per week in het leslokaal van Kobus P&O, zodat leerlingen de geleerde kennis direct kunnen toepassen tijdens hun stage in de Dutch Fresh Port. Hier krijgen ze specifiek onderwijs op het gebied van verslogistiek.

Voordelen voor bedrijven

Leer jongeren het vak door middel van een leermeester-gezelconstructie en geef op die manier invulling aan jouw maatschappelijke betrokkenheid. Win-win: na de stageperiode kun je de leerling een baan aanbieden! Bied 2 dagen per week een stageplek aan zodat je op voorhand de leerling goed leert kennen. 

Aanmelden als bedrijf kan tot oktober 2024

Ben je geinteresseerd als bedrijf of wil je meer weten? Neem contact op met:

  • Chantal Snikkers,  opleidingen@kobusbv.nl, tel: 0180 626 122  of
  • Marc Bloemendaal (Dutch Fresh Port, campusvorming, info@dutchfreshport.eu )

 

top Academie Dutch Fresh Port
Top Academie Dutch Fresh Port

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.