Dutch Fresh Port op Fruit Logistica 2024
12 februari 2024
Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn werd Dutch Fresh Port vertegenwoordigd door ondernemers van Dutch Fresh Port en door bestuurders van gemeente Ridderkerk, gemeente Barendrecht en provincie Zuid-Holland.
Woensdag verzorgden we samen met Port of Rotterdam een goed bezochte borrel, op de stand van GroentenFruit Huis werden we bijgepraat over de ontwikkelingen in de agro-/vers-/food-sector en voor top corridors hostten we een seminar over Zero Emission-spoorvervoer voor verse producten.

Gelukkig was er ruim voldoende tijd voor het bezoeken van de stands van de vele bedrijven van Dutch Fresh Port en omstreken voor interessante gesprekken, werden bestaande contacten aangehaald en nieuwe verbanden geleged. Mooi om te zien dat we het Dutch Fresh Port-logo ook terugzagen op de stands van bedrijven van Dutch Fresh Port, ook zo dragen we samen de kracht van het gebied uit!

De gemeente Westland nam dit jaar ook deel aan ons programma, in de persoon van wethouder Pieter Varenkamp.

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.