Gratis mobiliteitsscan voor bedrijven Dutch Fresh Port
13 juli 2023
Samen op weg naar het meest duurzame agro/vers/food-cluster van Europa. Dat is waar de ondernemers van Dutch Fresh Port voor staan. Slim nadenken over personeelsvervoer kan daar aan bijdragen!

Oplossing voor personeelsmobiliteit

Met het klimaatakkoord zijn er een aantal zaken die (grote) werkgevers verplicht zijn om te doen. Zij moeten CO2-uitstoot van werknemersvervoer reduceren. Daarom geldt vanaf 1 januari 2024 een rapportageplicht over woon-werk en zakelijk verkeer van medewerkers. De registratieplicht en bijbehorende rapportageplicht zijn jaarlijks terugkerende verplichtigen.

Er is een oplossing voor de bedrijven op Dutch Fresh Port om in gezamenlijkheid te kijken naar oplossingen voor personeelsmobiliteit. Zuid-Holland Bereikbaar heeft een gratis mobiliteitsscan gemaakt. In deze scan worden de postcodes van de medewerkers geüpload en kan er gekeken worden hoeveel procent met de auto, fiets, OV of anders naar het werk komt. Ook geven de cijfers inzicht, je kunt via de scan heel gemakkelijk zien wat voor effect het heeft als meer medewerkers met OV gaan reizen bijvoorbeeld, in hoeverre dat invloed heeft op de CO2-uitstoot.

Doe je mee aan de scan?
Alle bedrijven op Dutch Fresh Port kunnen aan de scan meedoen. Ben je geïnteresseerd, mail dan naar: Johan in ’t Veld (johan@dutchfreshport.eu) of Niels Verduijn (N.Verduijn@bar-organisatie.nl).

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Contactformulier

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.