Nieuwe vestigers op Dutch Fresh Port
29 maart 2024
Francis Zonneveld Piek van Rungis en Taco Verplanke van Progam ondertekenden onlangs de overeenkomst voor de reservering van in totaal 2 ha grond aan de Laurierweg. Rungis wil op het kavel een bedrijfsruimte realiseren, Progam gaat er units ontwikkelen voor verschillende bedrijven. Op donderdag 1 februari is met een feestelijke bijeenkomst bovendien het startsein gegeven voor de bouw van een duurzame logistieke bedrijfsruimte van 57.000 m² voor R&M Forwarding aan de Bieslookweg. De Zwitserse vastgoedontwikkelaar Necron Group is verantwoordelijk voor de bouw van het pand.

Groente- en fruitspecialist Rungis is leverancier voor horeca- en cateringbedrijven en gaat verder uitbreiden. Het voornemen is om dit jaar nog te starten met de bouw. Begin 2026 wil Rungis verhuizen naar de nieuwe locatie. In het nieuwe gebouw komen een magazijn, productiekeuken, kantoren en een demonstratiekeuken. Rungis gaat duurzaam bouwen volgens de hoogste BREEAM-duurzaamheidseisen.

Progam Vastgoedontwikkeling B.V. gaat op 1,1 ha grond een nieuw bedrijfsverzamelgebouw ontwikkelen. De komst van de bedrijfs- en kantoorunits, die ontwikkeld zullen worden met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau en volgens de hoogste BREEAM-standaarden, is goed nieuws voor AGF-gerelateerde bedrijven van iedere grootte. De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2026.

Transportbedrijf R&M Forwarding, gespecialiseerd in de op- en overslag van fruit, gaat zich vestigen aan de Bieslookweg en opent in augustus 2025 haar deuren. De komende weken beginnen de eerste heiwerkzaamheden. Na afronding moet ook dit pand een BREEAM Excellent-certificaat krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.