Dutch Fresh Port
  • Type
    • Samenwerkingspartner
  • Onderwerp
    • Dienstverlening
  • Locatie
    Voorweg 25, 2988 HC Ridderkerk
De organisatie van het cluster Dutch Fresh Port bestaat uit ondernemers en overheid
In het wereldcluster Dutch Fresh Port wordt de samenwerking tussen bedrijven en de overheid naar een hoger niveau getild. Belangrijke partners in dit cluster zijn de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam (en de Port of Rotterdam), samen met de provincie Zuid-Holland. Deze samenwerking benadrukt de strategische positie van het gebied en bevestigt de positie als het tweede economische cluster van Nederland. Namens de samenwerkingspartners is een programmateam ingericht en zijn projectleiders aangesteld om de verschillende projecten te realiseren.
Groepsfoto programmateam met projectleiders

Op de foto van links naar rechts Michiel Jak (projectleider Duurzame mobiliteit), Shannon Kastelan (projectleider Dutch Fresh Port Werkt!), Gertjan Verstoep (lid programmateam/ programmamanager Dutch Fresh Port), Marc Bloemendaal (projectleider Campusontwikkeling), Astrid Aarts (lid programmateam/ communicatie en marketing Dutch Fresh Port), Johan in ’t Veld (lid programmateam/ ambassadeur Dutch Fresh Port), Marleen Schuurman (lid programmateam en ondersteuning).

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.