Chauffeur Binnenland - Barendrecht 
The Greenery
The Greenery B.V. is voor Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V. op zoek naar een Chauffeur Binnenland - Barendrecht. Dijco is een nationaal en internationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in de collectie en distributie van verse groenten, fruit en paddenstoelen. Binnen The Greenery worden voor het binnen- en buitenland transport van bederfelijke goederen vanuit onder andere Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V. bemande trekkers en opleggers ingezet die geschikt zijn voor het transport van koelvers product en AGF product. Er is een transportvloot van +/- 50 trekkers en 130 opleggers ondergebracht binnen transportbedrijf Dijco B.V.
Dijco Internationaal Transport B.V. is op zoek naar een chauffeur die in het bezit is van rijbewijs BCE, een chauffeursdiploma en Code 95. Je verzorgt de AGF en fust transporten van en naar teeltbedrijven en distributiecentra in Nederland en België. Je zorgt voor het laden, vervoeren en lossen van de lading. Ter ondersteuning heb je nauw contact met de planning van Dijco, middels telefoon en boordcomputer.  Je hebt mbo denk- en werkniveau, je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma vakbekwaamheid bederfelijke goederen, je bent zelfstandig, resultaatgericht en stressbestendig, je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5-mentaliteit, je bent bereid om in wisseldienst op zaterdag en ‘s nachts te rijden, je bent woonachtig in de regio Barendrecht of Bleiswijk. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Giovanni Mazzucco, Teamleider Transportplanning, op telefoonnummer: 06-51562228.

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.