Eerste paal voor nieuwbouw Allround Cargo Handling
19 oktober 2020
Op 30 september 2020 heeft Edwin Roos, directeur van NXR Vastgoed B.V, samen met zijn gezin de eerste paal geslagen van de nieuwbouw voor Allround Cargo Handling (ACH) op Nieuw Reijerwaard.
NXR Vastgoed B.V. heeft voor het perceel een erfpachtovereenkomst getekend met de gemeente Ridderkerk. De nieuwbouw bestaat uit een warehouse met kantoren.
ACH is een logistiek dienstverlener met lucht- en zeevrachtkantoren in Ridderkerk, Rotterdam en Amsterdam. Het bedrijf is gericht op de opslag, overslag en logistiek van voedingsmiddelen en onder andere gespecialiseerd in noten en gedroogd fruit. Daarnaast zijn zij ook een keurpunt voor de nVWA. De nieuwe vestiging in Ridderkerk beslaat 26.000 vierkante meter op 4,1 hectare bouwgrond. Het gaat voornamelijk om de opslag en distributie van voedingsmiddelen. Edwin Roos verwacht dat ACH het pand medio oktober 2021 in gebruik kan nemen.

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.